Arbejdsmiljø
& Sikkerhed


Sleipner Mechanical A/S har en anmærkningsfri godkendelse af arbejdstilsynet. Vi har miljøledelse der løbende auditere og optimere virksomhedens procedurer, ligesom virksomhedens arbejdsmiljøudvalg 4 gange årligt gør status og iværksætter nye forbedrende tiltag.

Forurening


Sleipner Mechanical A/S har 99,9% filtrering på alle eksterne udtræk. Vi anvender i stor udstrækning egne solcellepaneler til at dække virksomhedens energiforbrug. Vi har nyeste led sensor teknologi på fabrikkens lysstyring og virksomhedens bygninger er højisoleret hvilket betyder at køling helt kan undværes og opvarmningen af samtlige 5.000 m² fabriksareal gøres for hvad der svare til 3 almindelige parcelhuse. Alle lastbiler som kører til og fra vores virksomhed er afkrævet Euro 6 iht. 2001/116/EC Sleipner Mechanical A/S er screenet og ubetinget godkendt af Aalborg Kommunes miljømyndighed. Vi udleder ikke microplast, plast, kemi, støv eller støj fra virksomhedens drift.

Kvalitet


Sleipner Mechanical A/S blev i 2013 prækvalificeret hos organisationen Sellicha. Vi har et omfattende kvalitetsstyringssystem der er tilpasset de aktiviteter virksomheden løser til offshore sektoren under deltagelse af IACS klasseselskaber. Vi er derforuden godkendt af fødevarestyrelsen til at fremstille fødevare kontakt produkter. Virksomheden har 100% udgangskontrol, og fuld sporbarhed på alle materialer og produkter. Alle virksomhedens svejsemaskiner er valideret iht. virksomhedens serviceprocedure samt DS/EN 3834-1. Sleipner Mechanical A/S har et omfattende wpqr/wps program indenfor stål, rustfast, aluminium, cunifer og Titan gr5. Vi har produktionshaller til hver materialekategori, således materialemæssig krydskontanimering ikke forekommer. Virksomheden har stor grad af digitalisering, alle opgaveoplysninger og anvendte procedurer kan tilgås digitalt overalt på virksomhedens matrikel af virksomhedens medarbejdere. Procesovergange sker først når overleveringen kan garanteres fri for non-conformity

Vi har samarbejdsreferencer med
Test og kontrol
Ndt: NSK A/S
Ndt: Kiwa Inspecta A/S
Ndt: Teknologisk institut
Ndt: Force Institutterne

Klasseselskaber
IACS: DNV-GL Det Norske Veritas – Germanisher Lloyd
IACS: NKK Nippon Kaiji Kyokai
IACS: LRS Lloyd´s Register
IACS: ABS American Bureau of Shipping
IACS: BV Bureau Veritas
IACS: Rina Registro Nazionale Italiano
IACS: RmRs Russian Maritime Register of Shipping

Øvrige
3.part TÜV Rheinland
3.part TÜV Nord
3.part UDT
3.part DTU Aqua
3.part AAU